U trendu

Predsedništvo SSP-a za jednu listu 'Srbija protiv nasilja' na svim nivoima

Predsedništvo Stranke slobode i pravde (SSP) je nakon analize istraživanja koja su strankama tehničkim organizatorima protesta prezentovana u poslednja dva dana, usvojilo zaključak da je jedna izborna lista „Srbija protiv nasilja“ najbolji model izlaska opozicije na „decembarske izbore“, saopšteno je danas.SSP je ukazala da se od svog osnivanja zalagala za jedinstvo opozicije „podređujući stranačke interese potrebi da se promeni ova štetočinska vlast“.

„U skladu sa tim je za SSP pitanje mandata periferno i zato smo spremni da u konačnom dogovoru oko jedne liste i raspodele mandata prihvatimo rezultate bilo kog istraživanja javnog mnjenja o pojedinačnim rejtinzima opozicionih stranaka. Smatramo da je u istom formatu neophodno izaći i na pokrajinske, beogradske i lokalne izbore“, navodi se u saopštenju.

SSP je istakla da veruje da „i ostale opozicione stranke imaju isti stav“ i da će pre raspisivanja izbora zajedno izaći pred građane i sa konačnim dogovorom i sa usvojenom programskom platformom.

„Jer naša lista neće biti samo lista protiv Vučićeve vlasti, već lista za stabilnu, sigurnu, bezbednu, evropsku Srbiju“, navela je SSP.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar