U trendu

Rukovodstvo Zavetnika podržalo Đurđević Stamenkovski i učešće lokalnih odbora u vlasti

Predsedništvo i Glavni odbor Zavetnika danas su potvrdili odluke gradskih i opštinskih odbora te stranke o ućešću u lokalnim vlastima i podržali predsednicu Milicu Đurđević Stamenkovski u rukovođenju strankom.

Kako se navodi u saopštenju, Đurđević Stamenkovski je na zajedničkoj sednici stranačkog Predsedništva i Glavnog odbora u Beogradu rekla da Zavetnici „neće dezertirati sa fronta nacionalnog jedinstva“ i da „ostaju dosledni u zalaganju za državotvorne principe i vrednosti na kojima se stranka temelji“.

Ona je navela da stranka započinje pripreme za izlazak na predstojeće lokalne izbore, ali i dodala da je u uslovima „teških izazova pred kojima se Srbija nalazi“ važno da Zavetnici „učestvuju u procesima odlučivanja“.

Predsednica Zavetnika je upozorila na „veliko prisustvo stranog faktora na političkoj sceni Srbije i angažman velikoalbanskog lobija u čitavom regionu“ što je, po njenim rečima, jedan od najvažnijih razloga da se nacionalne i državotvorne snage u Srbiji konsoliduju i da ne dozvole da postanu sredstvo u rukama briselske administracije i njenih ispostava.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)