U trendu

Sanja Vujanović (Dveri): Dok Srbija gladuje, naprednjaci troše devet miliona evra na zabavu

Članica Predsedništva Dveri Sanja Vujanović saopštila je danas da je Srpska napredna stranka (SNS), povodom petnaestogodišnjice od osnivanja, napravila bahatu zabavu pod šatrom sa neprimerenom muzikom i bogatim poklonima u trenutku kada se u Srbiji porodice bore za goli opstanak, a na Kosovu i Metohiji vlada humanitarna i bezbednosna katastrofa.

Ona je dodala da je u svemu tome najtužnije i naporaznije to što će za dan ili dva, koliko će naprednjaci slaviti svoj petnaesti rođendan, biti pojedena desetogodišnja zaliha hrane za porodilje u Srbiji.

Vujanović je istakla i da Dveri godinama ukazuju na katastrofalne uslove u srpskim porodilištima uključujući i ishranu porodilja.

„Kako se u Srbiji godišnje rodi oko 60.000 beba, to znači da će Srpska napredna stranka za samo nekoliko dana potrošiti desetogodišnji budžet za kvalitetnu ishranu porodilja u bolnicama. Minimalan trošak po osobi za ovaj naprednjački pir je oko 15 evra, odnosno ukupno devet miliona evra, ako dodamo i galantne poklone predsednika Srbije trošak je neverovatnih deset miliona evra“, saopštila je Sanja Vujanović.

Ona je dodala da je ovaj bahati potez naprednjaka najbolji prikaz njihovih rezultata i namera.

„Zbog toga pozivamo građane da masovno izađu na izbore i prekinu deceniju korupcije, kriminala i ponižavanja građana Srbije“, zaključila je Vujanovićeva u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar