U trendu

Skupština Beograda u sredu o rebalansu gradskog budžeta

Sednica Skupštine Beograda zakazana je za sredu, 13. septembar, a na dnevnom redu je i rebalans ovogodišnjeg gradskog budžeta.

Odbornici će raspravljati i o Predlogu odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2023. godini, objavio je Beoinfo.

Pred odbornicima biće i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja za 2023. javnih gradskih preduzeća, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o raspodeli neto dobiti iz 2022. za javna gradska preduzeća, kao i Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu kompanije „Sloboda akcionarsko društvo“ Čačak.

Odbornici će raspravljati o nekoliko predloga planova detaljne regulacije, kao i o predlogu odluka o izmeni i dopuni odluke o izradi plana generalne regulacije od značaja za razvoj grada Beograda.

Planovi obuhvataju opštine Voždovac, Zvezdara, Stari grad, Obrenovac, Novi Beograd, Vračar, Zemun, Palilula, Rakovica i Savski venac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar