U trendu

Srbija protiv nasilja: Još četiri liste za falsifikovanim potpisima, neka imena poznatih ličnosti

Članovi gradske izborne komisije (GIK) ispred izborne liste „Srbija protiv nasilja“ saopštili su danas da su kod četiri liste predate za beogradske izbore pronašli falsifikovne potpise podrške građana među kojima su i imena nekih poznatih ličnosti, kao što je novinarka Jelena Zorić i glumica Bojana Maljević.

Kako je naveo Vladica Ilić, ime Jelene Zorić našlo kod liste „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“ kao i liste „Ćale, ovo je za tebe“, dok se ime Bojane Maljević našlo kod liste Usame Zukorlića.

On je naveo da su kao potpis podrške kod liste Saše Radulovića i Borisa Tadića našli ime poznate glumice, koja ne želi da se javno oglasi, ali će upotrebiti pravna sredstva zbog ovog, a kod liste Miše Vacića, kako je rekao Ilić, ime svog poznanika.

Predstavnici izborne liste „Srbija protiv nasilja“ naglasili da su ovi potpisi overeni kod opštinskih overitelja i da nikog ne optužuju već traže da tužilaštvo i policija ispitaju slučajeve.

Takođe su naveli da su još ranije naveli da su takve sumnjive potpise našli kod Ruske stranke, i da veruju da ih je na listima u ogromnom broju.

Konferenciju su pratili predstavnici liste „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“ koji su, nakon njenog završeeka, novinarima izjavili da im je potpis Jelene Zorić vlast podmetnula kao kukavičje jaje i da se pridružuju u zahtevu da se sve detaljno ispita.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar