AMSS: Dobri uslovi za vozače, bez obustava i zastoja u saobraćaju

Na putevima u Srbiji kolovozi su suvi, a vidljivost dobra i zastoja i vanrednih obustava van gradova nema, saopštio je Automoto savez Srbije.

Zbog radova na pojedinim deonicama saobraćaj je usporen pa se preporučuje opreznija vožnja, dodaje se u saopštenju.

Za subotu 20. jul od 7.30 do 14.30 zbog radova na održavanju travnjaka na deonici autoputa kroz Beograd od petlje Mostar do Dušanovačke pijace za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u smeru ka Nišu.

Zbog zamene saksija u srednjem pojasu na deonici autoputa od Sava centra do Dušanovačke pijace u nedelju 21. jula od 7.30 do 14.30 za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Do 26. jula od 7.00 do 19 časova zbog radova na popravci kolovoza u punom profilu autoputa na deonici od Ćuprije ka Jagodini saobraćaj će biti preusmeravan na suprotan smer ka Nišu, u dužini od četiri kilometra.

Danas i sutra, 19. jula, od 6.00 d 21 čas na deonici autoputa izmedju petlje Zmajevo i odmorišta Čenej od Subotice ka Novom Sadu zbog radova saobraćaj će biti preusmeravan na zaustavnu ili preticajnu saobraćajnu traku.

Na deonici Barič – Obrenovac do 21. jula trebalo bi da budu završeni radovi na asfaltiranju oštećenog kolovoza, a saobraćaj na tom delu puta odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema poslednjim informacijama na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja dok kamioni na Horgošu čekaju na izlaz iz zemlje 300 minuta a na Kelebiji 180 minuta.

Na Preševu kamioni na ulaz u Srbiju čekaju sat vremena, a na izlaz iz zemlje na Batrovcima 360 minuta, a na Šidu i Sremskoj Rači 60 minuta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.