U trendu

AMSS: Na Batrovcima kamioni čekaju tri sata, na Horgošu šest

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj teretna vozila čekaju oko tri sata, dok na prelazu Horgoš sa Madjarskom teretna vozila čekaju oko šest sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, pokazuju podaci granične policije.

Prema podacima AMSS, magla u Vojvodini, Šumadiji, Timočkoj krajini, po kotlinama, dolinama, pored reka i na širem području Beograda usporava vožnju i sanjuje vidljivost na manje od 200 metara, a na deonicama na kojima je kolovoz vlažan moguće je stvaranje poledice.

AMS savetuje vozačima dodatnu pažnju i obavezni korišćenje zimske opreme na putevima ka zimskim turističkim cetrima zbog najavljenog snega.

Zbog radova petlji kod Ostružnice od juče je sužen kolovoz na jednu traku na novom Obrenovačkom putu. Kako je najavljeno radovi će trajati do 7. februara.

Prema podacima „Puteva Srbije“ i dalje su neprohodne deonice Pričevići-Pecka i Krupanj-Gračanica. Saobraćaj je obustavljen i na deonici Mojkovići-Krupanj, Bancarevo-Ravni Do, Prosek-Crna Reka-Brancarevo, za koju se savetuje korišćenje alternativnog pravca Niš-Crvena reka-Pirot.

Kamionima i šleperima i dalje je zabranjeno kretanje na putevima oko Novog Pazara, Sejnice, Šapca, Valjeva i na prilazima Kopaoniku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.