U trendu

AMSS: Oprez u saobraćaju zbog kiše, vetra i radova

Vozače danas očekuju nepovoljni uslovi u saobraćaju, uz kišu mestimično, mokre kolovoze, slabiju vidljivost i jak vetar u košavskom području i na jugu Banata, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je upozorio na moguće odrone na deonicama kroz stenske useke i klisure, a u zonama radova i na izmene u režimu saobraćaja gde je potreban dodatan oprez i sporija vožnja.

Od sutra do 17. oktobra na autoputu Beograd – Niš zbog radova biće zatvorena petlja Požarevac u oba smera, a saobraćaj će biti usmeren na petlje Smederevo i Kolari.

Od danas do 9. oktobra zbog farbanja horizontalnih linija na kolovozu, na autoputu od Beograda ka Subotici od petlje Beška do petlje Sirig za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Na autoputu izmedju Preljine i Ljiga u smeru ka Obrenovcu zbog radova na održavanju tunela Brdjani biće zatvorena desna tunelska cev, navedeno je u saopštenju AMSS-a.

Prema izveštaju jutros od 6.00, na graničnim prelazima teretna vozila čekaju na izlaz iz zemlje na Gradini sat vremena, na Šidu sat i po, a na Batrovcima tri sata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.