U trendu

AMSS: Otežan saobraćaj zbog snega u višim predelima

Vozače danas očekuju mestimično vlažni kolovozi na putevima u nižim predelima, dok je saobraćaj zbog zimskih uslova otežan u brdsko planinskim krajevima, a neke deonice su neprohodne, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Vozačima su na planinama – Tari, Goču, Divčibarama, Zlatiboru i Kopaoniku pored zimskih guma neophodni i lanci, a zbog snega otežan je saobraćaj na teritoriji Ivanjice, Sjenice, Nove Varoši, Novog Pazara, Ivanjice, Užica, Valjeva, Prijepolja, Niša, Vranja, Zaječara, Kruševca, Raške, upozorio je AMSS.

Neprohodni su putevi Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, Brzeće – Kopaonik, Novi Pazar – Odvraćenica, Kumanica – Preko Brdo – Duga Poljana, dok su na snazi zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na teritoriji Osečine, Ljubovije, Prijepolja, Bajine Bašte, Užica, Nove Varoši, Valjeva, Jošaničke Banje, Uba i Krupnja, Kokinog Broda, Raške, Novog Pazara i Ivanjice.

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema zadržavanja, a na teretnim kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu dva sata i na Batrovcima sat vremena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.