U trendu

Antic: BG bez guzvi zavrsetkom spoljne magistralne tangente

BEOGRAD – Socijalistička partija Srbije je svojim energijom i velikim trudom dala snažan doprinos razvitku Beograda i spremna je da i dalje preuzima odgovornost za dalji razvoj srpske prestonice, izjavio je potpredsednik te stranke Aleksandar Antić.

„Za svaki deo grada Beograda imamo jasne planove zato što mi sa Beograd živimo, mi Beograd razumemo i znamo šta je to neophodno Beogradu“, poručio je Antić u opštini Rakovica na predizbornom skupu u organizaciji izborne liste „Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila-gradonačelnik Beograda“.

Antić je istakao da Beograd predstavlja najveće gradilište u jugoistočnoj Evropi, navodeći da srpska prestonica ima gotovo dva miliona stanovnika, te da zato mora i dalje da se razvija saobraćajna infrastruktura.

„Jedan od bitnijih infrastrukturnih projekata tiče se i građana Rakovice, a to je nastavak radova na delu spoljne magistralne tangente na deonici Borska – petlja ‘Lasta'“, rekao je Antić, saopštila je SPS.

To će, kako je istakao, biti nova moderna saobraćajnica visokog profila koja će rastereti pre svega gradske delove i time značajno ubrzati saobraćaj u Beogradu.

Antić je naglasio da su Dačić i SPS spremni da svim svojim znanjem nastave da rade za građane Srbije i Beograda.

U saopštenju se dodaje da se okupljenim građanima na Vidikovačkoj pijaci obratio i kandidat za narodnog poslanika Vladimir Đukić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.