Bahati vozač divlja po gradu brzinom od 260 km/h i sve to snima (video)

Snimci divljačke vožnje koje su postavljali sami vozači preplavili su društvene mreže. Iako su naišli na žestoku osudu od strane građana, ali i stručnjaka, bahati vozači nisu prestali sa objavljivanjem snimaka, pa sada snimke, umesto na Tviteru i Fejbuku, objavljuju na mreži Tik Tok.

Vožnja brzinom koja, ne samo da premašuje ograničenje, već i dostiže granicu koju ima vozilo, pravljenje prekršaja pred policijom, ugrožavanje sopstvenog, ali pre svega tuđih života i uz to korišćenje mobilnog telefona u vožnji kako bi sve ovo bilo zabeleženo, čine jedan profil na toj društvenoj mreži.

Na jednom u nizu snimaka koje je ovaj bahati vozač objavio, jasno se vidi kako prekoračuje ograničenje brzine i to u desnoj traci, jurca pored dva policijska automobila, pritom snimajući u retrovizoru kako ih ostavlja iza sebe, kao da je ova situacija za pohvalu i ponos.

Ipak, snimak koji najviše zabrinjava jeste onaj u kojem se ovaj vozač, umesto na vožnju, fokurisa na snimanje svog brzinometra, koji pokazuje na njegovo divljanje na kolovozu dostiže brzinu koja iznosi više od 250 kilometara na čas.

1 komentar
  1. Anonimni

    Možda je snimi go pro kamerom a ne telefonom pa je prebacio na telefon i snukam postavio na tik tok ne bi on mogao da snima telefonom i da vozi 260km/h

Napišite komentar