U trendu

Beograd slavio Novaka Đokovića i njegov najveći uspeh

BEOGRAD – Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević i v.d. sekretara za urbanizam i građevinske poslove Bojana Radaković primili su proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića u Starom dvoru povodom toga što je od danas teniser sa najviše nedelja provedenih na čelu ATP liste, ukupno 311.

Tim povodom sinoć su na fasadi Starog dvora prikazani Novakovi uspesi, njegovi najbolji potezi, pobede i osvajanje titula, saopšteno je iz Službe za informisanje Grada Beograda.

Vesić je istakao da im je velika čast i zadovoljstvo da ih je u Skupštini grada poseti Novak Đoković.

„Mi smo njemu u čast organizovali proslavu povodom toga što je danas zvanično postao najbolji teniser svih vremena. Napravili smo projekciju na fasadi Starog dvora. Naši najznačajniji objekti, mostovi, fontane, osvetljeni su u boji zastave Srbije. Na bilbordima su poruke zahvalnosti Novaku. Kada smo to organizovali nismo znali da je Novak u Beogradu. Pozvao me je juče i rekao da bi mogao da dođe u Skupštinu grada. Sve nas je prijatno iznenadio, a ispred Starog dvora je bila prava euforija. Hvala mu, još jednom je pokazao koliko je veliki i koliko voli svoj Beograd“, rekao je Vesić.

Novak Đoković zahvalio je svima na predivnoj proslavi u njegovu čast i istakao da je Beograd mora da se doživi da bi se voleo, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.