U trendu

Beograđani napali radnike Gradske čistoće dok su zaprašivali komarce, mislili da ih truju koronom

Korona je počela postepeno da slabi u Srbiji ali i pored brojnih teorija zavere koje su u početku kružile o ovom virusu, ima još nevernih Toma koji očigledno ne mogu da se opuste, pa na svakom ćošku vrebaju priliku da nekog probaju da uvere u ono u što „veruju“. Sada su na red došli radnici Gradske čistoće koji zaprašuju komarce.

Najezda je komaraca svuda u Beogradu, a napašće vas naročito ako šetate pored reke – onda budite sigurni da ćete kući da se vratite sa nekim ubodom. Služba Gradske čistoće počela je zaprašivanje po gradu, ali ni to ne odgovara nekim Beograđanima.

Neki građani su u 21. veku, u civilizovanom društvu, verbalno napali radnike JKP Gradska čistoća u Beogradu dok su zaprašivali komarce. Ovi građani su pokrenuli svađu jer smatraju da radnici ne zaprašuju komarce, nego truju ljude i to koronom.

“Sugrađani misle da ih tretiramo virusom kovid”, rekla je zaposlena u tom preduzeću za RTS.

Ova priča postavljena je na Reditu, gde su oni koji ne veruju u teorije zavere krenuli sa urnebesnim komentarima.

“U Mladenovcu i okolnim selima ljudi odavno tvrde da noću lete dronovi koji prskaju kovid po njima”, glasi jedan od njih.

“Ovaj lik nosi oficirsku kapu, a u vojsci bi verovatno izdržao 7 sati i ne bi mogao da uradi 2 skleka”, “Pa tako mu i treba kad prska svoj narod Bil Gejtsovim otrovom”…”Eee pa kakvi su, čipuju nam komarce”…, samo su neki od urnebesnih komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)