U trendu

CarGo nudi pomoć taksistima, pravi aplikaciju za njih

BEOGRAD – Direktor kompanije CarGo Tećnologies, Vuk Guberinić, izjavio je da su se kompaniji CarGo obratili, kako kaže, „pošteni taksisti, koji nisu deo taksi kartela i ne žele da maltretiraju građane“, sa molbom da, kao IT kompaniju, naprave „aplikaciju za poštene taksiste“.

Guberinić je, gostujući u jutarnjem programu TV N1, rekao da nisu svi taksisti isti, iako su neki od njih juče napadali građane na ulicama Beograda.

„Ima i onih taksista koji neće da protestuju, koji plaćaju poreze i koji hoće da rade. To su ljudi koje taksi kartel maltretira, isto kao i građane Beograda. Oni shvataju da CarGo nije pretnja“, naveo je Guberinić, prema saopštenju kompanije.

On je dodao da će CarGo Tehnologies, kao IT kompanija, „izaći i susret ovim poštenim ljudima“.

„To će još jednom pokazati da i među taksistima ima razlike. Jer nisu isti oni koji žele napredak sa onima koji žele zarobljenu Srbiju. Garantujem, nijedan pošteni taksista neće ostati bez posla“, rekao je Guberinić.

On je istakao da će CarGo pomoći u pravljenju taksi softvera, a da će „kartelska ekipa gospodina Bjelića i Boškića ostati zastareli hardver, zajedno i na čelu sa ministarkom Mihajlović“, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.