U trendu

Centar grada se ponovo zatvara, zbog polumatarona blokiran i Brankov most

Drugi po redu Beogradski polumaraton, pod sloganom “Trka dobrote”, biće održan u nedelju, 30. septembra, od 10 sati, zbog čega će ponovo doći do zatvaranja velikog broja ulica u centru grada i na Novom Beogradu, pačak i Brankovog mosta.

Trasa trke od 10 kilometara je od Ulice Bulevara kralja Aleksandra i Resavske, kroz Beogradsku, Starine Novaka, 27. marta, Džordža Vašingtona, Cara Dušana, Bulevar Vojvode Bojovića, Parisku, Kneza Sime Markovića, Pop Lukinu, Brankovu, Kraljice Natalije, Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazije.

Trasa polumaratona – trke od 21 kilometar je Bulevar Kralja Aleksandra, Beogradska, Starine Novaka, 27. marta, Džordža Vašingtona, Cara Dušana, Bulevar Vojvode Bojovića, Pariska, Kneza Sime Markovića, Pop Lukina, Brankova, Bulevar Nikole Tesle, 22. oktobra, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihajla Pupina, Omladinskih brigada, Bulevar Milutina Milankovića, Bulevar umetnosti, Milentija Popovića, Bulevar Zorana Đinđića, Antifašističke borbe, Bulevar Mihajla Pupina, Brankova, Kraljice Natalije, Kneza Miloša, Kralja Milana, Terazije.

– Izmene će početi u subotu na nedelju u ponoć u zoni startnog cilja, u Bulevaru kralja Aleksandra i u zoni cilja kod hotela „Moskva” na Terazijama. Trasa trke na 10 kilometra biće zatvorena u nedelju od 9.00, a postepeno će biti otvarana za saobraćaj u zavisnosti kako se trasa bude oslobađala od trkača. Trasa polumaratona biće zatvorena u kontinuitetu od 10 do 13 sati, kada je predviđena vremenska rampa, a zatim će i ona biti otvarana postepeno kako se bude oslobađala, osim na potezu od Slavije do Terazija, gde će saobraćaj biti uspostavljen posle 17 sati – rekao je Glavaš.

Detalji nisu još poznati, ali će izmene trasa pretrpeti sigurno više od 30 linija javnog gradskog prevoza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar