CMG: Gala veče povodom godine Bivola obilovala optimizmom i modernim tehnologijama

Emisija „Gala veče Prolećnog festivala 2021.“ emitovana je iz Pekinga direktno širom sveta, kako bi se na svečan način dočekala Kineska nova godina Bivola, objavila je danas Kineska medijska grupa (CMG).

Ovaj format, koji proizvodi CMG, kako je istaknuto, najgledanija emisija na svetu, a po prvi put je u koreografiju implementirana moderna tehnologija, uključujući 8K Ultra HD video zapis, 3D tehnologiju, obogaćenu AI + VR –om.

Program je kroz razne animacije pokazao prednosti modernih tehnologija, a na pozornici su se našle mnoge kineske slavne ličnosti.

Istaknuto je da je „Gala povodom Praznika proleća“, najvažnijeg porodičnog praznika za Kineze, gledana u zemlji, ali i u inostranstvu.

Tokom nekoliko sati gledaoci su mogli da uživaju u programu, u kome su prikazani tradicionalni kineski duhoviti dijalozi, kratki skečevi, borilačke veštine, pevanje i ples.

Cilj svečanog programa je da se gledaoci osvrnu ka srećnim i najvažnijim trenucima protekle godine i da ih se ohrabri da očekuju srećne momente u Novoj lunarnoj godini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.