U trendu

Čučković: Hajde da pričamo o delima

MLADENOVAC – Gradski menadžer Miroslav Čučković je danas, na pitanje kako reaguje na kritike dela javnosti da ne zaslužuje da bude na toj funkciji, izjavio da će biti onih koji hvale i koji kritikuju, ali da bi trebalo pričati o delima.

Čučković je novinarima u Mladenovcu, gde je obišao renoviran bazen Sportskog centra „Ljubomir Ivanović Gedža, rekao da je od gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića dobio zadatak da i Mladenovac dobije sportski centar onakav kakav je napravljen u Obrenovcu.

Naveo je da Obrenovac danas ima zatvoren i otvoren olimpijski bazen, akva park za decu do deset godina, te da se gradi velika kula od 14 metara sa velikim akva parkom za starije stanovništvo.

„Moj zadatk je da pokušamo da, na osnovu iskustava koje smo imali u Obrenovcu i koji se vide očima, to uradimo u svim opštinama gde to ne postoji“, rekao je Čučković.

Podsetio je da je u Obrenovcu otvorena fabrika autodelova i da je zaposleno 3.300 ljudi, te dodao da upravo u Mladenovcu postoji potreba za jednim takvim objektom.

„Daću sve od sebe da ispunim zadatak gradonačelnika da i to uradimo ovde“, rekao je Čučković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar