U trendu

Danas malo do umereno oblačno, sa dužim sunčanim intervalima

U Srbiji će ujutro biti mestimično magla i slab mraz, a tokom dana malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) i dodao da je na krajnjem istoku i jugoistoku pre podne uz više oblačnosti moguća slaba kiša, a na planinama provejavanje snega.

Vetar će biti slab i umeren, ujutro i pre podne severozapadni, od sredine dana istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus četiri do dva, a najviša dnevna od tri do osam stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar će biti slab i umeren, ujutro i pre podne severozapadni, od sredine dana istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do jedan, a najviša dnevna biće oko sedam stepeni Celzijusa.

Biometeorološka situacija može biti nešto povoljnija za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Tokom dana srčani bolesnici mogu osetiti izvesne tegobe, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari. Mogući su poremećaj sna, promenljivo raspoloženje i glavobolja.

(Beta)

Napišite komentar