U trendu

Danas otvaranje turističke sezone u Skadarliji

BEOGRAD – JKP „Gradske pijace“ danas će učestvovati u obeležavanju početka turističke sezone u Skadarliji, u organizaciji Turističke organizacije Beograda (TOB) tradicionalnim podizanjem zastave.

U jednoj od najposećenijih ulica i prepoznatljivom turističkom kvartu Beograda, Skadarliji, pored bogatog kulturno-umetničkog programa, posetioci će imati priliku da degustiraju i kupe najukusnije proizvode sa beogradskih pijaca, nezaobilaznih mesta sugrađana i turista, saopštilo je JKP „Gradske pijace“.

U okviru „Skadarlijskog EKO bazara“ od 11 do 17 sati JKP „Gradske pijace“ predstaviće izlagače sa svojih već čuvenih manifestacija.

Posetioci će imali priliku da uživaju u bogatom i izvanrednom izboru domaćih proizvoda malih poljoprivrednih proizvođača i porodičnih radionica – slanih i slatkih đakonija – tartufa, ljutih soseva, domaćih sokova, meda, likera, raznovrsnih slatkiša od voća, hleba i peciva pravljenih po tradicionalnoj recepturi do nakita i umetničkih predmeta od dekupaža koji mogu biti lep poklon, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar