U trendu

Danas zbog radova bez vode Krnjača, Kotež, Ovča i Borča

BEOGRAD – Potrošači u naseljima Krnjača, Kotež, Ovča i Borča danas će, zbog neophodnih radova na magistralnom cevovodu u opštini Palilula, ostati bez vode od 8 do 18 sati.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže u opštini Zvezdara od sutra do subote, 15. maja.

Zbog toga će povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati, 12. i 13. maja osetiti potrošači u naselju Mirijevo, 13. i 14. maja – u bloku oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Ustaničkom, Vojislava Ilića i Gospodara Vučića, a 14. i 15. maja – u naseljima Veliki Mokri Lug i Mali Mokri Lug.

Ekipe Beogradskog vodovoda poručuju da će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Takođe apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.