U trendu

Deci Savskog venca podeljeni paketići

BEOGRAD – Novogodišnja manifestacija „Park otvorenog srca“ u organizaciji opštine Savski venac okupila je danas veliki broj dece koji su sa svojim roditeljima, bakama i dekama uživali u pravoj prazničnoj čaroliji na platou ispred Muzeja Jugoslavije.
Predsednik Skupštine opštine Savski venac Strahinja Kukić pozdravio je sugrađane i poželeo srećnu i uspešnu Novu godinu i tom prilikom istakao zadovoljstvo što se manifestacija tradicionalno šestu godinu održava i što je iz godine u godinu sve veći broj posetilaca.
„Opština Savski venac brine o potrebama dece i tako je i ove godine našim najmlađima obezbedila besplatne paketiće u želji da im ovaj dan bude ispunjen osmehom i radošću“, poručio je Kukić.
Zatim je usledila podela besplatnih novogodišnjih paketića za decu, slikanje sa Deda Mrazom i bogat kulturno – zabavni program.
Osim pozorišne predstave, nastupa dečijeg hora, muzičkih animacija, nastupila su deca iz Predškolske ustanove „Savski venac“, a mališani su uživali uz mađioničara i nezaobilaznog Predraga Vukovića Peđolina. Tokom trajanja programa kroz publiku su šetali klovnovi i maskote koji su se družili i slikali sa decom., saopštila je Informativna služba Opštine Saveski venac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.