U trendu

Direktor Beogradskih elektrana obišao radove na Banovom brdu

BEOGRAD – Direktor „Beogradskih elektrana“ Vanja Vukić obišao je zaposlene koje izvode radove na otklanjanju kvara na magistralnom toplovodu u Ulici Nikolaja Gogolja na Banovom brdu.

Radovi su započeti u sredu u 16 sati i očekuje se da će korisnicima iz ovog dela grada, uz maksimalan angažman zaposlenih, redovna isporuka toplotne energije biti nastavljena danas prilikom jutarnjeg starta grejanja, saopštilo je JKP „Beogradske elektrane“. .

„Popravke kvarova na toplovodima su veoma zahtevan i težak posao. Zaposleni ostaju u toplovodnim kanalima i po nekoliko sati kako bi korisnici u što kraćem roku dobili grejanje. To izuzetno cenim i hvala vam na tome. Sve dok sam na čelu preduzeća, svi zaposleni će uvek biti na usluzi građanima, a ja ću se na sve načine truditi da budem uz vas, da vam obezbedim dobre uslove za rad i da rešavam probleme u što kraćem roku“, istakao je Vukić u razgovoru sa ekipama na terenu.

On je dodao da su „Beogradske elektrane“ veoma važna karika u energetskom sistemu Srbije koju je jedino moguće očuvati uz vredne zaposlene i odgovorno rukovodstvo, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar