U trendu

Djordjević: Smederevska Palanka dobila još jednu modernu poštu

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević i predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen otvorili su danas novu, modernu poštu u tom gradu.

Djordjević je pozdravio otvaranje novih poslovnica i širenje mreže svuda gde postoje pojačani zahtevi korisnika za poštansko-finansijskim uslugama.

Poručio je da će širenje mreže doneti bolji kvalitet i povećanje dostupnosti usluga, ali i poboljšanje uslova rada zaposlenih i opštu modernizaciju Pošte Srbije, uz nove prvenstveno digitalne servise, nova vozila i infrastrukturu.

„Ambiciozno smo krenuli u projekat otvaranja 300 novih savremenih poslovnica, korporativnih i ugovornih pošta i šaltera. Prvenstveno planiramo da mrežu proširimo u manjim sredinama i stvorimo infrastrukturu koja će pomoći revitalizaciju seoskih i ruralnih područja“, rekao je Djordjević.

Paralelno se, kako je kazao, radi i na jačanju mreže u gradskim sredinama i uredjenju i rekonstrukciji svih poslovnica u Srbiji.

Pošta u Smederevskoj Palanci, u prosoru Mesne zajednice Donji grad, pruža usluge prijema pošiljaka, uplate-isplate, prodaje poštanskih proizvoda, na jednom automatizovanom šalteru, u radnom vremenu od 7.30 do 14.30 radnim danima.

Pošti gravitira blizu 3.500 stanovnika, više od 1.330 domaćinstava i 166 pravnih lica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.