Dobra prohodnost i povoljni uslovi na putevima

Na putevima u Srbiji danas se očekuju povoljnije vremenske prilike nego proteklih dana i dobra prohodnost, ali je moguća pojava odrona kroz stenske useke i klisure, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci i Šid su oko tri sata, na prelazu Horgoš oko 90 minuta, a na prelazu Gradina oko 70 minuta.

Još danas će zbog radova na Obilaznici oko Beograda, u tunelima Lipak i Železnik, u oba smera, za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Do 30. aprila će na desnoj strani auto-puta E-75, posle petlje Feketić, ka petlji Vrbas, u smeru Subotica – Novi Sad biti zatvorene preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj će biti preusmeren preko zaustavne trake.

Na delu auto-puta E-75, na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 07.00 do 17.00 časova, zbog radova su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Na levoj strani auto-puta E-75, u smeru Beograd – Novi Sad, kod Beške su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na delu auto-puta E-75, u zoni nove petlje Nova Pazova, zatvorena je zaustavna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.