U trendu

Egzit i NIS organizuju četvrti konkurs Youth Heroes

Egzit (EXIT) fondacija u saradnji sa kompanijom NIS, a uz podršku Radio-televizije Srbije i kompanije Ringier Axel Springer, i ove godine raspisuje konkurs „Youth Heroes“, za izbor pozitivnih uzora u društvu.

Egzit i NIS već četvrtu godinu zaredom biraju novu generaciju mladih heroja Srbije iz ukupno četiri oblasti: obrazovanja i nauke, preduzetništva i kreativnih industrija, društvenog aktivizma i kulture i umetnosti.

Želja pokretača konkursa jeste da ukažu na to da se vredan rad, upornost, radoznalost, humanost, hrabrost i kreativnost  isplate.

Konkurs će biti otvoren do 20. avgusta, a nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni u septembru ove godine. Specijalna „Youth Heroes“ nagrada ove godine biće dodeljena u saradnji sa Omladinskim savezom udruženja Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019.  

Tokom kampanje Youth Heroes do sad je dodeljeno čak 52 „Youth Heroes“ priznanja mladim ljudima u Srbiji.

Pobednici ovogodišnjeg konkursa, kao laureati dobiće zasluženo priznanje i medijsku promociju, a njihova dostignuća biće predstavljena javnosti. Pobednici „Youth Heroes“ konkursa biće prvi kojima će biti obezbedjene ulaznice za jubilarno 20. izdanje Egzit  festivala naredne godine, kao i za  Sea Star i Sea Dance festivale u 2020. godini. Uz komplete festivalskih ulaznica, biće im uručeni poklon paketi izdavačke kuće „Vulkan“, a prvoplasirane u svakoj od kategorija očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 din.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.