U trendu

Festival fudbala, promocija sporta i zdravog stila života

BEOGRAD – Član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Filip Marjanović prisustvovao je danas na Trgu republike promociji Beogradskog festivala fudbala, koji se pod sloganom „Napad na Ostrvljane“ održava u organizaciji Grada Beograda.

On je istakao da manifestacija ima za cilj promociju sporta i zdrave stilove života kod mladih.

„Beogradski festival fudbala je događaj koji, pre svega, promoviše sport i zdrave stilove života kod mladih. Posebno sam ponosan što se ovaj lep događaj organuzuje na obnovljenom Trgu republike, koji je sada primeren za organizaciju ovakvih sportskih druženja i sličnih dešavanja. To samo govori da Beograd gradimo po meri svih građana“, istakao je Marjanović.

On je pozvao decu i roditelje da i ubuduće učestvuju u sportskim manifestacijama koje organizuje Grad Beograd, a sve u cilju usmeravanja najmlađih ka sportu, saopštio je Beoinfo.

U okviru festivala, koji je trajao do danas, posetioci su imali priliku da se druže sa fudbalerima Partizana i Crvene zvezde, da uživaju u malom fudbalu, na terenima za stoni „živi” fudbal, kao i u stonom fudbalu.

Takođe, posetioci su mogli da se oprobaju u merenju jačine šuta, kao i drugim aktivnostima u domenu najvažnije sporedne stvari na svetu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.