U trendu

Fondacije ”Zajedno za osmeh”: Ukradena donatorska kutija u Borči

BEOGRAD – U subotu, 25. februara, iz pekare Kuburović u Ulici Bratstva i jedinstva u Borči, ukradena je donatorska kutija Fondacije ”Zajedno za osmeh”.

Na snimku koji nam je dostavljen iz pekare vidi se lice koje uzima donatorsku kutiju sa vitrine i izlazi iz pekare. Radnica u pekari pokušala je da sustigne kradljivca, ali bezuspešno, saopštila je danas Fondacije ”Zajedno za osmeh”.

Kako se naglašava, novac koji se nalazio prikupljen u donatorskoj kutiji bio je namenjen za pomoć socijalno ugroženim porodicama, porodicama sa obolelim članom i samohranim roditeljima.

Iz Fondacija ”Zajedno sa osmeh” najoštrije osuđuju krađu donatorske kutije i poručuju da ih ovaj nemili događaj neće sprečiti da zajedno sa svojim prijateljima, donatorima i komšijama iz Borče grade društvo humanosti i pomažu one kojima je pomoć potrebna.

U saopštenju se podseća da je ovo druga krađa donatorskih kutija Fondacije ”Zajedno za osmeh”. Prva se dogodila u junu 2022. godine kada su tri mladića ukrali kutiju sa novcem u pekari „Džo“ u Borči.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.