U trendu

„Golf“ voditeljke Marijane Mićić greškom dignut u vazduh, bomba bila namenjena drugom čoveku

Istraga o eksploziji automobila Nebojše Mićića (63), oca voditeljke Marijane Mićić, koja se dogodila prekjuče u Ulici vojvode Stepe, za sada pokazuje da on nije bio meta.

Prema saznanjima „Blica“, u pitanju je greška napadača, a meta je bio lokalni kriminalac koji vozi gotovo isti automobil kao Mićić.

Podsetimo, Nebojša Mićić povređen je u utorak oko 13.30 sati u Ulici vojvode Stepe, u blizini broja 414, kada je došlo do eksplozije i požara na automobilu „golf 4“. U tom trenutku Mićić se nalazio sam u kolima.

– Plastična eksplozivna naprava bila je postavljena na suvozačevom mestu, pa je Mićić zbog toga prošao samo sa lakšim povredama. Mićić je zadobio povredu desne ruke i desnog uha, tačnije bubne opne, jer je sa te njegove strane eksplodirala naprava – kaže naš izvor iz istrage.

Kako piše list „Večernje novosti“, ispod automobila bio je postavljen eksploziv C4 koji ima veliku razornu moć. Time je jasno da je napadač planirao žrtvu da ubije, a ne opomene.

Detonacija je, prema rečima komšija, bila jaka.

– Mislila sam da je sudar, ali sam videla da kulja dim i čoveka koji ulazi u sanitet Hitne pomoći. Videla sam da je povređen i da je u šoku – rekla je stanarka ulice.

Mićić je sa krvavim uhom i oprljenim odelom, prema rečima svedoka eksplozije, ušao u sanitet Hitne pomoći koja ga je odvezla u Urgentni centar gde su mu previjene ruka i uho. Sa Mićićem su u bolnici bili i voditeljka i njegov sin Milan dok su mu lekari ukazivali pomoć.

Kako saznajemo, policiji su izjave dali i Nebojša Mićić i njegova ćerka, voditeljka „Pinka“ Marijana Mićić. Kako saznajemo, Mićić je inspektorima rekao „da nije dobijao nikakve pretnje i da ne zna šta je motiv napada“.

Marijana Mićić negirala je prve informacije da je automobil u njenom vlasništvu, rekavši da „nije njen i da se ne vodi na nju već sedam godina“. Da ovaj „golf 4“ voze njen otac i rođeni brat potvrdile su komšije porodice Mićić u Jajincima.

– Marijanin brat i otac voze taj automobil već nekih šest godina. Marijana ne živi sa njima, ali dođe da vidi porodicu barem jednom nedeljno. Znam ovu porodicu više od 25 godina i mislim da je u pitanju greška, to i oni misle – kaže prvi komšija Mićića.

Kako dodaje, Nebojšu je video u utorak uveče kada se vratio kući iz Urgentnog centra. Mićić je tada pušten na kućno lečenje. Kako saznajemo, on je juče otišao na pregled u Urgentni centar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar