U trendu

Građani MUP-u dali spisak aranđelovačkih dilera

Nakon što je S. S. (15 ) preminula od ekstazija, poznanici devojčice krenuli u borbu protiv narkotika. N. B. (21), koji je navodno doneo kobne opijate na žurku, policiji nije odao svoj izvor

Mladić N. B. (21), uhapšen zbog sumnje da je na privatnoj žurki u Aranđelovcu doneo ekstazi (MDMA) od kojeg je, kako se sumnja, petnaestogodišnja S. S. preminula – zaćutao je u policiji. Kako nezvanično saznajemo, on nije želeo da daje bilo kakve informacije o dileru koji mu je nabavio te narkotike, iz straha za svoj život!

U međuvremenu, poznanici devojčice i građani Aranđelovca napravili su spisak sa imenima svih koji u gradu pod Bukuljom prodaju drogu, kao i spisak lokacija na kojima rade. Papir sa ovim podacima, kao i registarskim tablicama dilera, predali su „čoveku od poverenja“ u aranđelovačkoj policiji, prenose „Novosti“.

N. B. je priveden juče kasno po podne u kragujevačko Više tužilaštvo. Prema priči očevidaca, on je na kobnu žurku u Aranđelovcu doneo kesicu sa nekoliko ekstazija. Nesrećna devojčica je, prema rečima lekara, uzela jednu tabletu posle čega joj je pozlilo, a potom je nekoliko dana kasnije preminula na VMA. Lekari su potvrdili da je do smrti došlo zbog komplikacija, a ne predoziranja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.