U trendu

Građani na Savskom vencu imaće problema s vodom do 24. IX

BEOGRAD – Povremene prekide i umanjen pritisak vode od danas do 24. septembra imaće potrošači na opštini Svaski venac u preiodu od 22.00 sata uveče, do 06.00 sati ujutru, zbog radova na ispiranju vodovodne mreže, saopštili su iz JKP Beogadski vodovod i kanalizacija.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove danas i sutra u ulicama Hercegovačkoj, Karađorđevoj, Gavrila Principa, Balkanskoj, Adrmirala Geprata, Savskoj i Sarajevskoj, i u bočnim uliucama.

Sutra u prekosutra su planirani radovi u ulicama Kneza Miloša, Nemanjinoj, Resavskoj i Svetozara Markovića kao i u delu oivičenom ulicama Kneza Miloša, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja i autoputem.

Radovi na ispiranju mreže 21. i 22. septembra biće u delu oivičenom delom autoputa, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Neznanog junaka, Banjičkim vencem i Ljutice Bogdana.

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića, ulicama Vase Pelagića i Sanje Živanović, naselju Senjak, kao i delu naselja Topčidersko brdo i Dedinje oivičenim ulicama Užičkom, Teodora Drajzera i Bulevarom vojvode Putnika odvijaće se 22. i 23. septembra.

Za 23. i 24. septembar planirano je čišćenje mreže u delu oivičenim Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i ulicama Mihaila Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom i Nenanog junaka, kao i u Bulevaru patrijarha Pavla do Gardijske i Topčiderske ulice.

U toku izvođenja adova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, a ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Na potrošače se apeluje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar