U trendu

Gradonačelnik Radojičić čestitao Vaskrs

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda prof. dr Zorana Radojičić čestitao je danas najveći hrišćanski praznik Uskrs njegovoj svetosti, patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i svim vernicima koji ovaj praznik obeležavaju po julijanskom kalendaru.

„Vaša svetosti, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Vama i svim vernicima pravoslavne veroispovesti, upućujem iskrene čestitke, uz želje da praznik uskrsnuća Hristovog proslavite u miru i zdravlju, nadahnuti njegovom ljubavlju prema svojim bližnjima i u činjenju dobrih dela u ovom teškom vremenu“, naveo je Radojičić.

Neka nas praznik Hristovog uskrsnuća, kako je istakao, poveže da u jednistvu i solidarnosti zajednički gradimo društvo uzajamnog poštovanja i tolerancije.

„Želim da ovaj praznik ponovnog rođenja i nade u bolje sutra, provedete sa svojim porodicama u dobrom zdravlju, sreći i međusobnom razumevanju. U nadi da će nam praznik Hristovog vaskrsenja dati novu snagu da istrajemo u veri, ljubavi, toleranciji i međusobnom razumevanju, te da se izborimo sa svim novim i postojećim izazovima – Hristos voskrese, Vaistinu voskrese! Srećan Vaskrs“, navodi se u čestitki gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.