U trendu

Haos na graničnom prelazu Gradina

Na auto-putu E-80, od graničnog prelaza Gradina do portala Progon, zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina formirana kolona teretnih vozila.

Kolona se nalazi u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je prolaz za teretna motorna vozila.

Na auto-putu E-763, u tunelu Šarani, izvode se radovi na pranju tunela Šarani, u smeru ka Čačku. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka.

Na putu Nova Crnja-Srpska Crnja od 19. aprila do 24. aprila, od 7.00 do 15 sati, izvode se radovi na redovnom održavanju. U toku izvodjenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Zrenjanin-Sutjeska od 19. do 24. aprila, od 7.00 do 15 sati, izvode se radovi na redovnom održavanju. U toku izvodjenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na Obrenovačkom putu, u smeru ka Obrenovcu, do 21. aprila, od 7 do 19 sati, izvode se pripremni radovi u sklopu privremene sanacije klizišta „Duboko“. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, iz oba smera.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Batrovci na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar