Hemofarm: Počeo jesenji ciklus 'Na kafi sa psihologom'

Ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom“ otvoren je temom kako do balansa izmedju poslovnog i privatnog života, saopšteno je danas iz te kompanije.

Glavna poruka sa tribine, koja je poštujući epidemiološke mere održana pred publikom od 20 ljudi, jeste da je pri uspostavljanju ravnoteže najvažnije prvo odrediti prioritete.

O tome kako uspostaviti balans izmedju poslovnog i privatnog života i kako funkcionisati u vremenu krize razgovarali su organizacioni psiholog Miona Živkov Ivanišević i psiholog i novinar Dragan Ilić.

Živkov Ivanišević istakla je da „u privatni život treba uneti malo strukture, a u poslovni preneti ležernost iz privatnog života“.

„Kao što smo svi morali prvo da se prilagodimo globalnoj krizi, tako sada moramo novonastalu situaciju u poslovnom i privatnom životu da prilagodimo svojim potrebama i mogućnostima“, istakla je ona.

Hemofarm fondacija, Institut za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu i Art komuna Dorćol Platz pokrenuli su projekat „Na kafi sa psihologom“ kako bi javnosti ukazali da se o mentalnom zdravlju mora brinuti jednako kao i o fizičkom i da za „probleme“ postoje rešenja ukoliko na vreme potražimo pomoć stručnjaka, navedeno je u saopštenju kompanije Hemofarm.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.