U trendu

Hitna: Autobusu otkazale kocnice, oboren motociklista

BEOGRAD – U Nemanjinoj ulici u saobraćajnoj nezgodi sinoć je lakše povređeno pet osoba, a na Banovom brdu još jedna, dok se na javnom mestu još intervenisalo zbog psihijatrijskih pacijenata i alkoholisanih osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U Nemanjinoj ulici u smeru ka Savskom trgu sinoć je oko 19 časova i 15 minuta došlo do saobraćajne nezgode kada je autobus GSP Beograda na liniji 83, prema rečima vozača, ostao bez kočnica.

Autobus je zatim oborio motociklistu (40), koji je zadobio lakše telesne povrede i prebačen je na Institut za ortopediju na Banjici, a u udaru u drvo i potporni zid gde se vozilo zaustavilo povređena su lakše još četiri muškarca i svi su preveženi u Urgentni centar.

Nešto kasnije, u 20 časova u Požeškoj ulici na Banovom brdu, oboren je takođe motociklista (23) i sa lakšim povredama prebačen je u Urgentni centar.

Ekipe beogradske Hitne pomoću obavile su noćas 99 intervencija, od čega 25 na javnim mestima, najviše zbog psihijatrijskih i alkoholisanih osoba.

Za pomoć su se još javljali hronični bolesnici, među njima najviše hipertenzičari, kardiovaskularni pacijenti i astmatičari.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar