U trendu

Hitna: Padovi, upucavanje, povređena deca

BEOGRAD – Na Novom Beogradu je noćas poginuo muškarac nakon pada sa visine, a na Paliluli drugi je teško povređen, takođe u padu sa visine, dok je noćas na Altini muškarac teže povređen vatrenim oružjem.

Tokom noći bilo je i pet saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lakše povrede, a u jednoj od njih, jutros oko 5.00 sati na auto-putu, kod isključenja za Dušanovac, u smeru ka Šidu, povređeno je dvoje dece, starosti 12 i 13 godina, koja su prevezena u Tiršovu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U Bulevaru Zorana Đinđica 8, oko 00:45 časova muškarac (74) pao je sa visine, a ekipe Hitne pomoći konstatovale su njegovu smrt na licu mesta.

Nešto ranije, u 21:46 čaova, u Lovačkoj 8, muškarac (40) takođe je pao sa visine i sa teškim povredama prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar.

Malo posle toga, u 22:10 časova, na Altini, u Hemingvejevoj 2a ,upucan je muškarac (50) i sa teškim traumama je prevezen u KBC Bežanijska kosa.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas imale 104 intervencija, od toga 32 na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i padova.

Javljali su se hronični pacijenti, u većem broju hipertenzičari i srčani bolesnici, kao i oni sa psihijatrijskim tegobama.

Obavljeno je i nekoliko interkliničkih i transporta od kuće pacijenata do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.