U trendu

Ispostava RFZO Stari grad od početka aprila u zgradi opštine

BEOGRAD – Ispostava Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Stari grad od početka meseca preseljena je na novu adresu, u zgradu opštine Stari grad, u Makedonskoj ulici.

Tim povodom, prostorije ispostave, koja ima 126.000 osiguranika, obišli su direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić i predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović, koji su istakli da je ovo još jedan primer dobre saradnje republičkih institucija i lokalne samouprave na dobrobit građana, navodi se u saopštenju.

„Preseljenjem ispostave RFZO u zgradu opštine, građanima je pružena mogućnost da na jednom mestu završe i poslove iz delokruga rada opštinskih službi, ali i da overe knjižice, upute, predaju zahtev za komisiju, što su poslovi koje osiguranici inače završavaju u filijalama i ispostavama RFZO“, rekla je Radojević Škodrić.

Marjanović je takođe naglasio značaj ove saradnje.

„Otvaranjem ispostave u zgradi naše opštine, potvrđujemo dobru saradnju između GO Stari grad i RFZO-a. U cilju obezbeđivanja što efikasnijeg rada naših službi omogućili smo građanima da na istom mestu završe sve svoje obaveze što će im značajno uštedeti vreme“ zaključio je Marjanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar