U trendu

„Ispratimo leto“ uz latino ritam i odbojku na Sava Promenadi

BEOGRAD – Na šetalištu pored Save, u okviru Belgrade Waterfront-a, ovog vikenda ljubitelje muzike, plesa i sporta očekuje aktivan vikendtokom kojeg će latino ritmovima i takmičenjem u odbojci biti israćeno leto.

Organizatori najavljuju da će u subotu na Promenadi biti organizovana plesna žurka „Ispratimo leto“, a u nedelju nagradni turnir u odbojci na pesku, na koji se mogu prijaviti zainteresovane ekipe od po tri člana.

Žurka će početi u 15 časova, trajaće sve do sumraka i obuhvatiće promo čas kubanske rumbe, takmičarske salse, grupne koreografije za decu i odrasle, ali i mnoštvo interesantnih plesnih načina da provedete subotnje popodne.

Za dečake i devojčice, posebnu atrakciju predstavljaće mađioničar, a veče se završava zajedničkom žurkom.

Nakon brzih latino ritmova, aktivan vikend se nastavlja u nedelju, 22. septembra, nagradnim turnirom u odbojci, na odbojkaškom terenu na Sava Play-u.

Na turnir, koji počinje u podne, mogu se prijaviti muški, ženski i mešoviti timovi od po tri člana, na broj telefona 0677666555.

Maksimalni broj timova je 16, a organizator, Welcome to fun radio, nagradiće ekipe koje zauzmu prva tri mesta vaučerima za sportsku opremu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.