Ispred Pionirskog parka danas i sutra vakcinacija građana

BEOGRAD – Ispred Pionirskog parka u Beogradu građani će danas i sutra u mobilnom autobusu za vakcinaciju moći da prime prvu, drugu ili treću dozu Sinofarm ili Fajzer vakcine.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević navela je da će građani u mobilnom autobusu moći da se vakcinišu u periodu od 10 do 18 časova, kao i da će za vikend moći da se vakcinišu na Zemunskom Keju, gde će se premestiti autobus za vakcinaciju.

Istakla je da je u prva dva sata od postavljanja mobilnog autobusa za vakcinaciju vakcinisano više od 30 građana.

„Važno nam je da svaki dan budemo na terenu kako bi građanima bio što dostupniji punkt za vakcinaciju“, rekla je Stanisavljević Tanjugu.

Ukazala je da pored mobilnog autobusa u Beogradu postoji još pet punktova za vakcinaciju koji se nalaze pri svakom domu zdravlja, a u kojima, kako je navela, građani mogu da se vakcinišu bez zakazivanja.

„Još jednom apelujem na sve da budu odgovorni prema sebi i prema svom zdravlju i da iskoriste mogućnost vakcinacije“, rekla je Stanisavljević.

Dodala je da je u Beogradu do danas prvom dozom vakcinisano preko 794.000 građana, a da je treću dozu primilo više od 114.000 građana.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.