U trendu

Izgradnja kanalizacione mreže u naselju Breska

OBRENOVAC – U okviru projekta „Čista Srbija“ danas su počeli radovi na izgradnji kanalizacione mreže u naselju Breska, na prostoru obrenovačke mesne zajednice Urovci.

Na tom prostoru će u narednom periodu biti izgrađeno 2,5 kilometra gravitacione kanalizacije i 3,5 kilometra niskopritisne kanalizacije, a radovi bi trebalo da budu završeni u narednih nekoliko meseci, kada se i očekuju prvi priključi domaćinstava na novoizgrađenu mrežu kanalizacije.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Obrenovac Branko Matić rekao je da se na ovom prostoru opštine Obrenovac, nakon izgradnje toplovodne i vodovodne mreže, počelo sa radovima na izgradnji kanalizacione mreže.

„Naš je cilj da svi gradani opštine Obrenovac imaju jednake uslove za život“, istakao je Matić, navodi se na sajtu opštine. Kako se dodaje, predsednik Saveta mesne zajednice Urovci Miloš Nenadović najavio je da će se, nakon završenih radova na izgradnji kanalizacije, u okviru projekta „Čista Srbija“ u naselju Breska nastaviti sa radovima u Industrijskoj ulici i u naselju Gaj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.