U trendu

Izmene saobraćaja zbog biciklista: Izbegavajte sutra ove ulice

Tokom sutrašnjeg održavanja biciklističke trke „Prvi drumski kup Srbije 2017.“ doći će do posebne organizacije saobraćaja i zatvaranja dela Bulevara Nikole Tesle i dela kružne staze Ušće.

Bulevar Nikole Tesle biće zatvoren od Brankovog mosta do Ulice Trešnjinog cveta, a deo kružne staze Ušće u delu od Parka prijateljstva do Bulevara Nikole Tesle.

Trka će se održati dana 15. aprila, od 10 do 16.30 časova, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj.

Vozila JGP-a će se za vreme održavanje trke kretati izmenjenom trasom. Autobusi sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Džona Kenedija.

U suprotnom smeru navedene linije će se na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjinog cveta kretati ulicama Bulevar Mihajla Pupina i Trešnjinog cveta.

Vozila sa linija 27E, 35 i 43 će se, u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd /Blok 20/, a autobusi 60 u smeru ka okretnici „Novi Beograd–Toplana” trasom Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom.

U povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.