U trendu

Izmene u javnom prevozu od danas do 15. juna

BEOGRAD – Zbog radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže u ulici Batajnički drum, na delu od ulice Banatska do saobraćajnice T7, od danas do 15. juna izmenjen je rad pojedinih linija javnog prevoza.

Tokom radova vozila sa linija 84 i 612 u smeru ka Novoj Galenici saobraćaće redovno, dok će u smeru ka Zelenom vencu i Novom Beogradu saobraćati ulicama 2. Nova, Lazara Mamuzića, Jovana Stojsavljevića, T-7, Autoput za Novi Sad, Put prema Pupinovom mostu (Autoput za Novi Sad), Cara Dušana i dalje redovno.

Vozila sa linija 73 i 706 će u smeru ka Batajnici saobraćati redovno, a u smeru ka Zemunu ulicama Batajnički drum, Batajnički drum 6. deo, Batajnički drum 17. deo, Batajnički drum 2. deo, Naselje Mala pruga, Autoput za Novi Sad, Put prema Pupinovom mostu (Autoput za Novi Sad), Cara Dušana i dalje redovno, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija 703 će u smeru ka Ugrinovcima saobraćati redovno, a u smeru ka Zemunu ulicama Batajnički drum 17. deo, Batajnicki drum 2. deo, Naselje Mala pruga, Autoput za Novi Sad, Put prema Pupinovom mostu (Autoput za Novi Sad), Cara Dušana i dalje redovno.

Dodaje se da će vozila sa linije 704 u smeru ka Zemun polju saobraćati redovno, a u smeru ka Zemunu ulicama Jurija Rakitina, Batajnički drum, Batajnički drum 6. deo, Batajnički drum 17. deo, Batajnički drum 2. deo, Naselje Mala pruga, Autoput za Novi Sad, Put prema Pupinovom mostu (Autoput za Novi Sad), Cara Dušana i dalje redovno.

Vozila sa linija 705 i 706E će u smeru ka 13. Maju i Batajnici saobraćati redovno, a u smeru ka Zemunu trasom Batajnički drum, Batajnički drum 1. deo, 2. Nova, Lazara Mamuzića, Jovana Stojsavljevića, T-7, Autoput za Novi Sad, Put prema Pupinovom mostu (Autoput za Novi Sad), Cara Dušana i dalje redovno.

Vozila sa linije 707 će u oba smera saobraćati trasom Cara Dušana, Put od Pupinovog mosta (Autoput za Novi Sad), Autoput za Novi Sad, Ugrinovački put i dalje redovno.

Kako se navodi, vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća i novouspostavljena stajališta i to za vozila za linije 84, 612, 705 i 706E u smeru ka Zelenom vencu i Novom Beogradu „Milice Šuvaković 1“, u ulici Lazara Mamuzića, 30 metara posle raskrsnice sa ulicom Milice Šuvaković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.