U trendu

Izmene u prevozu zbog radova na Starom savskom mostu

BEOGRAD – Zbog radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom radova, koji će se bez saobraćaja izvoditi od 20. novembra od 19 časova do 22. novembra do četiri sata ujutru, ukidaju se tramvajske linije 7, 9, 11L i 12.

Uspostavlja se privremena tramvajska linija 7L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Ustanička – Pristanište, kao i privremena tramvajska linija 9L koja će u oba smera saobraćati na relaciji Omladinski stadion – Banjica.

Tramvajska linija 13 se pojačava, a uspostavlja privremena autobuska linija 7A na relaciji Blok 45 – TC „Ušće“, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz i dodaje da će vozila na toj liniji saobraćati trasom Blok 45 – Dr Ivana Ribara – Jurija Gagarina – Antifašističke borbe – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Ušće – TC „Ušće“.

Vozila sa linija 78, 83 i E1 će u smeru ka Trgu Slavija ići saobraćajnicama Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Crnogorska, Karađorđeva i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zemunu saobraćajnicama Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova uspostavlja se privremeno stajalište u ulici Brankova (na silaznoj rampi sa Brankovog mosta) u smeru ka Savskom trgu kao i stajalište „Ekonomski fakultet“ (oba smera) u visini parking garaže u smeru ka Brankovom mostu, odnosno 30 metara ispred raskrsnice sa ulicom Zemunski put (u visini parka) u smeru ka Savskom trgu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.