U trendu

Kolovozi suvi osim na deonicama gde ima magle

Saobraćaj se od jutros odvija uz dobru vidljivost, osim na području Požege i Kikinde gde magla usporava saobraćaj zbog vidljivosti ispod 200 metara, mokrih kolovoza i moguće poledice, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog radova na velikom broju deonica saobraćaj je usporen, a na pojedinim su mogući i kraći zastoji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozači u Srbiji od 1. novembra do 1. aprila moraju na svim točkovima putničkih vozila da imaju zimske gume ako voze po kolovozu na kojem ima snega, leda ili poledice. U tom periodu, van naseljenog mesta obavezno je posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku.

Prema poslednjim podacima Uprave granične Policije vozila se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta.

Od danas, 2. novembra, od 07.00 do 17.00 časova biće izmenjen režim saobraćaja na autoputu na deonici Mali Požarevac – Ralja, od Vrčina do naplatne rampe Ralja, u smeru ka Nišu. Biće zatvorena preticajna saobraćajna traka i saobraćaj će se odvijati delom vozne i zaustavne saobraćajne trake.

Do 4. novembra, od 22.00 do 06.00, izmenjen je režim saobraćaja na autoputu od petlje Lasta do petlje Nacional i od petlje Nacional do petlje T6, u oba smera autoputa od Beograda ka Šidu.

Do 6. novembra na deonici Beograd – Lazarevac, od Orlovače do Rušnja izvodiće se radovi na asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora. Tokom radova, saobraćaj će se obavljati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog planiranog proširenja površinskog kopa rudnika srušen je most na ulasku u Majdanpek, zbog čega je saobraćaj preusmeren na internu saobraćajnicu Debeli Lug – Majdanpek ka rudniku, zbog planskog izmeštanja dela državnog puta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.