U trendu

Kon i Tiodorović odgovorili Nestoroviću na sramni klip

Doktor Branimir Nestorović, pulmolog koji je popularnost u narodu stekao neodgovornim izjavama tokom prvog talasa epidemije u Srbiji, poslednjih meseci delimično se povukao iz javnosti. To ga, ipak, ne sprečava da putem društvenih mreža izražava svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji.

Poslednji ispad tiče se njegovih kolega iz Kriznog štaba.

Šta misli o njihovom radu Nestorović je poručio “šerujući” šaljivu (neko se možda i nasmejao) animaciju na Fejsbuku, u kojoj glavne uloge igraju dr Tiodorović i dr Kon. Dok se broje zaraženi i preminuli, doktor Nestorović šeruje video klipove koji diskredituju njegove kolege.

„Jučerašnji video na Fejsbuk profilu Branimira Nestorovića je svinjarija“, kratko je za Nova.rs prokomentarisao član Kriznog štaba, epidemiolog Predrag Kon.

Njegov kolega iz Kriznog štaba i spornog video klipa, Branislav Tiodorović, bio je malo suzdržaniji i u neverici.

“Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni. Sve do sada sam mislio da imamo je kolegijalan odnos”, rekao je  Tiodorović.

Jedno je sigurno, sve ovo ne doprinosi rastu poverenje građana u Krizni štab i ne rešava problem rastućeg broja zaraženih i preminulih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.