U trendu

Kreni-Promeni: TV duel Sava Manojlovića i Željka Mitrovića u ponedeljak na RTV-u

TV duel direktora za kampanje inicijative „Kreni-Promeni“ Sava Manojlovića i vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića zakazan je za ponedeljak, 20. jun na Radio-televiziji Vojvodine (RTV), objavila je večeras ta inicijativa.

Kako su naveli na svom tviter profilu, duel će biti održan u 17.20 u emisiji „Pravi ugao“ novinarke Ljubice Gojgić, a direktan prenos biće emitovan i na televiziji Pink.

Do TV duela je došlo nakon što je „Kreni-Promeni“ pokrenuo peticiju kojom traže da televizijama Pink i Hepi ne bude obnovljena nacionalna frekvencija zbog nasilja u rijaliti programima i kontra peticije televizije Pink u kojoj gradjane pitaju da li su za obnavljanje frekvencije i nastavak emitovanja rijaliti programa.

Peticiju „Kreni-Promeni“ putem interneta je potpisalo 202.000 gradjana, dok je u Pinkovoj anketi učestvovalo 1,9 miliona gradjana, od kojih se 89 odsto izjasnilo da je za obnavljanje nacionalne frekvencije toj televiziji.

Usledile su prepirke Manojlovića i Mitrovića na Tviteru, nakon čega su uspeli da se dogovore i usaglase oko termina i lokacije za TV duel.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.