U trendu

Krokodil: Kamere snimile vandalizovanje prostorija udruženja

Udruženje Krokodil saopštilo je danas da su sigurnosne kamere snimile mladiće koji uništavaju imovinu u prostorijama Krokodila i na fasadi ispisuju grafite, lome ogradu i gađaju prozore kamenjem.

Na snimku od subote 11. marta od 19.39 časova vidi se kako momak trči ka stepenicama, vadi sprej i na javnom zidu ispisuje poruku „Krokodil je đubre, a zatim se penje do ulaza u gornje dvorište zgrade gde ispisuje na još tri uvredljiva grafita, saopštilo je to udruženje.

Kako je navedeno u saopštenju, isti mladić vratio se posle par minuta i fotografisao grafite koje je ispisao i fotografije nekom poslao.

Iz udruženja su naveli da su na snimku od nedelje 12. marta primećena trojica momaka kako pokušavaju da uđu u zgradu, ruše spomenik Branku Ćopiću i lome bezbednosne kamere.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova, ali i Kriminalistička policija rade na slučaju, a mi ne možemo da ne primetimo da su ovo momci od 15-ak godina koji svesno biraju da na ovakav način provedu subotu veče. Čije poruke primaju i kome se predstavljaju kao heroji ugrožavajući sebi život na ovaj način“, saopštilo je Udruženje Krokodil.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar