U trendu

Lasta: Bilo problema s ispravnošću vozila, nabavljamo nova

BEOGRAD – Predstavnici Laste danas su na sastanku u Sekterarijatu za javni prevoz priznali da je bilo problema sa ispravnošću voznog parka i najavili nabavku novih vozila čime će obezbediti veću pouzdanost u ispunjenju ugovornih obaveza.

Izjavili su i da će se preduzeće potruditi da poštuje i ispunjava ugovorne obaveze kako bi građanima pružili uslugu u skladu sa planiranim redovima vožnje.

Sastanak je održana povodom primedbi građana zbog izostanka određneog broja polazaka na linijama Laste, a razgovaralo se i o tehničkim kapacitetima i mogućnostima prevoznika za održavanje planiranih polazaka u skladu sa redovima vožnje.

Sekretarijat za javni prevoz će nastaviti da prati rad ovog, ali i svih ostalih prevoznika, postupaće u skladu sa ugovorom i insistirati na ispunjenju ugovornih obaveza i pružanju adekvatne prevozne usluge građanima Beograda.

Sekretarijat napominje i da grad Beograd blagovremeno ispunjava sve svoje finansijske obaveze u skladu sa ugovorom, kako prema SP „Lasta“ a.d. Beograd tako i prema ostalim prevoznicima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar