Manifestacija „Vaskršnje čarolije“ i ove godine na Savskom vencu

BEOGRAD – Opština Savski venac i ove godine organizuje manifestaciju „Vaskršnje čarolije“, koja će se održati u subotu i nedelju, 15. i 16. aprila, ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku.
Sve posetioce Topčiderskog parka, a naročito one najmlađe očekuje bogat kulturno – umetnički i zabavni program tokom oba dana manifestacije, u terminu od 11 do 14 časova, navodi se u saopštenju.

Klovnovske predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, di-džeja, plesni performansi, maskote i žongleri zabavljaće mališane, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu i još mnogo iznenađenja.
Opština Savski venac poziva sve mališane da se pridruže i da ponesu svoje vaskršnje jaje, jer će se u subotu, 15. aprila birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Uskrs, biraće se najjače vaskršnje jaje.
Prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac, a pobednike očekuju vredne nagrade.
U takmičenju za najlepše i najjače vaskršnje jaje nagrade su, za osvojeno prvo mesto dečji bicikl, za drugo mesto električni skejtbord i za treće mesto trotinet.

Najmlađe posetioce očekuju i slatki paketići, baloni i drugi pokloni, a ulaz je slobodan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.