U trendu

Mirković: Današnja sednica pokazatelj odgovorne politike SNS

BEOGRAD – Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da je današnja sednica gradskog parlamenta još jedan pokazatelj odgovorne politike te stranke, ističući da svaka tačka dnevnog reda odražava volju gradskog rukovodstva da Beograd bude još lepše i bolje mesto za život.

Između ostalog, pomenuo je da je na današnjoj sednici usvojen Plan detaljne regulacije za Linijski park, kao i predlog da prostor između Mileševske i Ulice cara NIkolaja ponese ime Skver Milene i Gage, po Mileni Dravić i Draganu Nikoliću.

Mirković je, međutim, podsetio da deo opozicije, koju predvodi predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, i dalje ne dolazi na sednice gradskog parlamenta iako prima odborničku naknadu u visini od 10.000 dinara čime, dodao je, izigrava poverenje građana.

„Na taj način ne samo da su izigrali poverenje građana, već to najbolje oslikava njihovu nemoć i politiku laži koji imaju da ponude građanima“, rekao je Mirković novinarima u holu Sava centra, gde se održava sednica gradskog parlamenta.

Mirković kaže da su odbornici SNS koji su danas došli na sednicu bili provocirani i vređani od pripadnika Đilasove stranke i poručio:

„Đilas neće uspeti da nas zastraši i to neće izbrisati sve rezultate koje je postigla SNS, kako na nivou grada, tako i na republičkom nivou.“

„Nastavićemo da radimo u interesu Beograđana za još lepši Beograd jer je to politika naše stranke i svi mi, zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, želimo da tako bude i da od Srbije pravimo još lepše mesto za život“, dodao je Mirković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.