U trendu

Misterija nestanka porodice iz Aleksinca: Rodbina strahuje da su presretnuti

Porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nestali su bez traga negde na potezu od Moravskog mosta ka Aleksincu. Prema poslednjim informacijama njihovo kretanje je rekonstruisano do ove lokacije, a onda se tu, na potezu od svega oko tri kilometra, svaki trag gubi.

Goran, Gordana i Lidija 26. septembar proveli su u Moravcu kod Goranove majke. Tu su došli kako bi pravili zimnicu. Tokom dana čuli su se sa rođacima, Gordana je pričala sa svojim bratom Novicom i sve je delovalo sasvim normalno. U ponoć su iz Moravca krenuli ka svom stanu u Aleksincu, međutim, po do sada poznatim informacijama, do tamo nisu stigli.

Sigurnosne kamere poslednji put su ih snimile u 00.10 kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca, na putu između Moravca do Aleksinca.

Nakon toga krenuli su ka Moravskom mostu i tamo im se izgubio svaki trag.

Porodica nestalih kaže da ne zna šta da misli, ali da strahuju da su upravo na ovom potezu presretnuti.

„Čuo sam se u nedelju sa sestrom, mi smo išli na neku svadbu porodičnu, a oni kod Goranove majke u Moravac da prave zimnicu. Sve je bilo u redu u tom razgovoru. Oni su krenuli oko ponoći iz Moravca i poslednji put su ih kamere snimile kod auto-perionice na izlazu iz Žitkovca. Trag im se gubi negde između Moravskog mosta i grada. Ne znam šta se desilo, mogu samo da pričam na glas i nagađam da su presretnuti negde i da je neko pod pretnjom i prisilom odvezao auto negde“, rekao je za „Blic“ Novica Aritonović, rođeni brat nestale Gordane Đokić.

On je dodao da „nema šanse da su Đokići otputovali negde“.

„Nema šanse jer je u stanu policija koja je obila vrata pronašla ličnu kartu i novčanik moje sestre“, priča Aritonović.

On dodaje da je nestanak prijavljen policiji u utorak nakon što menjačnica ni tog dana nije bila otvorena. Jedna rođaka je došla do menjačnice i kad je videla da ne radi obavestila je ostale rođake i tada su svi shvatili da nešto nije u redu.

Porodica Đokić – Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija, nestali su 26. septembra nekoliko minuta posle ponoći. Telefoni su im od tad nedostupni, na mreži nisu bili, a nisu se vratili ni kući. Policija intenzivno traga za njima i moli građane Srbije za pomoć.

„Ova porodica je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 – AI uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982″, saopštio je MUP.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar